G.b. Shawplaats 430, Rotterdam

Details

Price:
€ 1.175.000,- k.k.
City:
Rotterdam
Postal code:
3068WJ
Type:
Bedrijfsruimte
Construction type:
bestaand

Download brochure
 • Location

  [ { "address": "G.b. Shawplaats 430", "zipcode": "3068WJ", "city": "Rotterdam" } ]
 • Description

  Kerngegevens
  Type object: commerciële ruimte (fitnesscentrum).
  Adres: G.B. Shawplaats 430 te Rotterdam Ommoord.
  Postcode: 3068 WJ.
  Kadastrale aanduiding: Hillegersberg, sectie B 9270.
  Het object is verhuurd voor € 99.778,20,- per jaar exclusief BTW.
  De vraagprijs bedraagt € 1.175.000,- k.k. en te vermeerderen met (verrekenbare) BTW.

  Omschrijving
  Uiterst representatief fitnesscentrum (bouwjaar 2009) met een totale oppervlakte van ca. 950 m² gelegen aan de G.B. Shawplaats 430 te Rotterdam Ommoord.

  Het fitnesscentrum betreft een vrijstaand gebouw gelegen op eigen grond en is per 1 april 2011 verhuurd aan SportsArt Ommoord voor thans € 99.778,20 per jaar exclusief BTW. De huidige huurtermijn loopt tot 1 april 2026. Bij aanvang van de huurovereenkomst is door huurder een bankgarantie afgegeven ter grootte van € 19.337,25. Huurder voldoet keurig aan haar financiële verplichtingen.
  SportsArt Ommoord biedt een ruime keuze uit verschillende groepslessen, fitness en boksen en is al sinds 1981 actief in de regio.
  Meer informatie is te vinden op hun website: www.sportsartommoord.nl.

  Direct naast het fitnesscentrum zijn tevens metrostation Hesseplaats en winkelcentrum Hesseplaats gelegen. Met ruim 45 winkels waaronder Jumbo, Action, Albert Heijn, Blokker, Hubo, etc. is dit het meest bezochte winkelcentrum te Rotterdam Ommoord. Meer informatie over dit winkelcentrum is te vinden op: www.winkelpromenadehesseplaats.nl.
  Aan de voorzijde is een groot parkeerterrein gelegen waar gratis geparkeerd mag worden.

  Vraagprijs
  De vraagprijs bedraagt € 1.175.000,- k.k. en te vermeerderen met (verrekenbare) BTW.

  Verzoek
  Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

  Algemeen
  Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  Onderzoeksplicht van de koper
  De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).
  Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

  Zekerheidsstelling
  De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

  Informatie
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

  BeleggingspandRotterdam.nl
  De heer F. Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Tel.: 010-2133649
  Fax: 010-4133195
  info@beleggingspandrotterdam.nl
  www.beleggingspandrotterdam.nl
 • Respond to this property

  Please fill in the fields below and we will contact you as soon as possible.

     
  Send
 • Send to friend

  You can fill in the following details to send this property to someone you know.

     
  Send
 • Documents