Beijerlandselaan 39-45 & Hilledijk 214-220, Rotterdam

Details

Price:
€ 3.500.000,- k.k.
City:
Rotterdam
Postal code:
3036BL
Type:
Geheel pand
Construction type:
bestaand

Download brochure
 • Location

  [ { "address": "Beijerlandselaan 39-45 & Hilledijk 214-220", "zipcode": "3036BL", "city": "Rotterdam" } ]
 • Description

  Kerngegevens
  Type object: winkelruimten met bovengelegen woningen.
  Adres en postcode: Beijerlandselaan 39 t/m 45 en Hilledijk 214 t/m 220, 3036 BL te Rotterdam.
  Kadastrale aanduiding: ROTTERDAM 5E AFD V 2387 (onder andere).
  Het object is per 1 juli 2018 verhuurd voor € 252.476,52 (deels geprognotiseerd, de winkelruimte gelegen aan de Beijerlandselaan 39B is niet verhuurd).
  Het object is gelegen op eigen grond en is niet kadastraal gesplitst.
  Koopsom: de prijs betreft een bieden vanaf prijs van € 3.500.000,- k.k..
  Een huurspecificatie is beschikbaar op aanvraag.

  Omschrijving
  Geheel blok bestaande uit acht gehele panden gelegen aan de Beijerlandselaan 39 t/m 45 alsmede de Hilledijk 214 t/m 220 te Rotterdam Zuid. Het blok is onderverdeeld in 15 verhuurde woningen en 5 winkels.
  Het gehele blok is recentelijk grotendeels gerenoveerd en is voorzien van energielabels (10 x energielabel B, 5 x A, 1 x C, 1 x D, 2 x E en 1 x G). Alle woningen zijn volgens de huurpuntentelling verhuurd.
  De totale jaarhuur bedraagt € 252.476,52 exclusief BTW waarbij de 15 woningen verhuurd zijn voor € 122.456,28 per jaar. De 5 winkelruimten zijn verhuurd voor € 130.020,24 per jaar (met uitzondering van de Beijerlandselaan 39B). De vermelde huur van de winkelruimten is deels geprognotiseerd aangezien de winkel aan de Beijerlandselaan 39B thans niet verhuurd is.

  Dit object maakt onderdeel uit van ‘Boulevard Zuid’ te Rotterdam. De Beijerlandselaan en de Groene Hilledijk zijn twee aparte winkelstraten welke samen de Boulevard Zuid worden genoemd. Onder andere zijn hier de volgende winkels gevestigd: Albert Heijn, Dirk Supermarkt, Kruidvat, Mediamarkt, sportwinkels, parfumerie, banketbakker Uljee, witgoed en bloemisten. Verder bevinden zich er de nodigde restaurants en cafés waardoor de Boulevard Zuid een breed scala voor het winkelend publiek biedt.
  De bereikbaarheid met de auto van Boulevard Zuid is goed. Ook met openbaar vervoer is het goed bereikbaar dankzij de tramlijnen 2 en 20 en de buslijn 77. Met de nieuwe tramlijn is de 'Zuiderboulevard' direct verbonden met de nieuwbouwwijk Carnisselande in Barendrecht en het centrum van Rotterdam.

  Huurspecificatie
  Een huurspecificatie is beschikbaar op aanvraag.

  Koopsom
  De prijs betreft een bieden vanaf prijs van € 3.500.000,- k.k..

  Verzoek
  Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

  Algemeen
  Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  Onderzoeksplicht van de koper
  De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).
  Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

  Zekerheidsstelling
  De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

  Informatie
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

  BeleggingspandRotterdam.nl
  De heer F. Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Tel.: 010-2133649
  Fax: 010-4133195
  info@beleggingspandrotterdam.nl
  www.beleggingspandrotterdam.nl
 • Respond to this property

  Please fill in the fields below and we will contact you as soon as possible.

     
  Send
 • Send to friend

  You can fill in the following details to send this property to someone you know.

     
  Send
 • Documents